(4 personer)
Ingredienser
600 g kyllingefileter, skåret i strimler
1 stort løg, hakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i strimler
3 dl vand
1 dåse (4 dl) kokosmælk
Kokosolie eller smør til stegning
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
Kværnet salt og peber
Tilbehør:
Saltede peanuts
Rosiner
1 lille dåse ananas, skæres i tern
2 bananer, skæres i skiver og overhældes med 2 spsk. citronsaft
Kokosmel
Ris, kogt efter anvisningen på posen
Sådan gør du
Svits karry og gurkemeje i kokosolie eller smør.
Tilsæt kyllingefileter og steg dem med et minut før løg, hvidløg og peberfrugter tilsættes og steger med et par minutter.
Lad det simre i vandet i 15 minutter.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre videre 5 minutter og smag til med salt og peber.
Anret peanuts, rosiner, ananas, kokosmel og banan i små skåle, og server retten med risene.