(4 pers)
Ingredienser
3 stk. kylling brystfileter i strimler uden skind og ben
2 tsk. olie
2 stilke hakket citrongræs
1 ds. kokosmælk
1 stk. lime ( snittet skal og saften)
1 spsk. god karry
3 spise ske sød Thai chili sauce
6 forårsløg i skrå skiver
1 stk. rødpeber i tern
1 spsk. hakket frisk koriander
1 fed. hvidløg
Fremgangsmåde
Varm en wok ( eller gryde) op ved høj varme.
Tilsæt olie og kylling og lynsteg i 3-5 minutter, til kyllingekødet begynder at tage farve.
Tilsæt citrongræs, limesaft og skal, karry, chili sauce, forårsløg, rød peber, hvidløg og
koriander og lynsteg i 2 minutter, til kyllingekødet er gennem stegt.
Tilsæt derefter kokosmælken og lad den små koge i en 5 min.
Server retten med dampkogte basmati ris.