Thaikylling á la Tøseaften

(4 pers)

 

Ingredienser

3 stk. kylling brystfileter i strimler uden skind og ben 
2 tsk. olie 
2 stilke hakket citrongræs 
1 ds. kokosmælk 
1 stk. lime ( snittet skal og saften)
1 spsk. god karry 
3 spise ske sød Thai chili sauce 
6 forårsløg i skrå skiver 
1 stk. rødpeber i tern
1 spsk. hakket frisk koriander 
1 fed. hvidløg

Fremgangsmåde

Varm en wok ( eller gryde) op ved høj varme.

Tilsæt olie og kylling og lynsteg i 3-5 minutter, til kyllingekødet begynder at tage farve.

Tilsæt citrongræs, limesaft og skal, karry, chili sauce, forårsløg, rød peber, hvidløg og
koriander og lynsteg i 2 minutter, til kyllingekødet er gennem stegt.

Tilsæt derefter kokosmælken og lad den små koge i en 5 min.

Server retten med dampkogte basmati ris.

Udskriv opskrift