Bygotto

(4 pers)

Ingredienser

25 g smør
4 skalotteløg, finthakkede
1 fed hvidløg, knust
225 g perlebyg
4 dl grønsagsbouillon, fx Nature Compagnie
1 courgette, skåret i små tern
300 g frosne små ærter, optøede
450 g hytteost 4½ %
1 tsk. groft salt
Kværnet peber
1 dl grofthakket bredbladet persille

Fremgangsmåde

Varm smørret i en gryde og svits løg og hvidløg et par minutter.

Tilsæt perlebyg og svits den i ca. 2 minutter til kornene er blanke.

Tilsæt bouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter, til kornene er møre – rør af og til undervejs.

Tilsæt courgette, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt.

Varm retten igennem og vend persille i lige inden serveringen.

Udskriv opskrift