Tilberedningstid:
50 min minutter
Ingredienser
2 hakkede løg
2 spsk. olivenolie
600g kogte, pillede, faste kartofler i tern
12 æg
salt, friskkværnet peber
125g ærter
1 dl hakket kryddergrønt, persille, kørvel el. purløg
100g revet parmigiano reggiano
100g chorizo i tynde skiver
Fremgangsmåde:
Sauter løgene bløde i olivenolie et par minutter under omrøring.
Bland kartoflerne ved og sauter dem med i et par minutter.
Pisk æggene med salt og peber, vend løg – kartoffelfyld samt ærter, krydderurter og halvdelen af osten i
og smag til med salt og friskkværnet peber.
Hæld æggemassen i en lille bradepande ca.30 x 22 cm. med Slip Let -belægning.
Læg chorizo skiverne på, drys resten af osten øverst og bag tortillaen gylden og fast i ovnen ved 200°, ca. 20 minutter.
Tag formen ud og lad tortillaen afkøle, før den og vendes over på et stykke bagepapir, skæres i flotte firkantede stykker.
Tip. Beklæd evt. formen med et stykke bagepapir, så er tortillaen nem at løfte ud af formen, når den er færdig bagt.