6-8 stykker
Ingredienser:
100 g marcipan, revet
100 g sukker
100 g smør, blødt + lidt til formen
2 æg
Reven skal af 1 usprøjtet citron
50 g mel
Glasur:
150 g flormelis
Saft af 1 lille citron
Grofthakkede pistacier til pynt
Sådan gør du:
Pisk marcipan og sukker godt sammen, og tilsæt smør, mens der stadig piskes.
Pisk æggene i – et ad gangen. Vend derefter citronskal og mel i.
Hæld dejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter) og bunden beklædt med bagepapir.
Bag kagen i en 180° varm ovn (varmluft) ca. 25 minutter.
Tjek om kagen er færdigbagt med en strikkepind.
Køl kagen af og vend den derefter ud af formen.
Glasur: rør flormelis og citronsaft sammen, fordel den på kagen, og pynt med pistacienødder.