Ingredienser:
2 (200 g) gulerødder, revne
¾ dl rapsolie
2 æg
200 g farin
3 tsk. vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
200 g Philadelphia naturel flødeost
150 g flormelis
Sigtet flormelis til pynt
Sådan gør du:
Hæld olien over de revne gulerødder.
Pisk æggene med farin og vaniljesukker.
Bland melet med bagepulver og kanel og vend det i æggemassen sammen med gulerod og olie.
Fordel dejen i en form med bagepapir (ca. 25 x 20 cm).
Bag kagen i en 175° varm ovn ca. 35 minutter. Kagen afkøles.
Rør Philadelphia med flormelis til en creme.
Skær forsigtigt kagen igennem.
Fordel cremen på kagen og læg forsigtigt kagen sammen.
Drys kagen med lidt sigtet flormelis, før den skæres i firkanter.