Ingredienser:
1 stor kylling, delt i 8 stykker
Kværnet salt og peber
Smør og olivenolie til stegning
3-4 kviste frisk rosmarin
2 spsk. honning
2 spsk. balsamicoeddike
4 usprøjtede appelsiner
2 løg, hakkede
1 tern grønsagsbouillon
Sådan gør du:
Krydr kyllingestykkerne med salt og peber.
Varm smør og olie i en gryde og brun kyllingestykkerne, af et par gangen, til de er gyldne.
Læg alle de brunede kyllingestykker tilbage i gryden sammen med rosmarin, honning og balsamicoeddike.
Pres saften af 2 appelsiner ud over kyllingen. Skær de andre to appelsiner i skiver, og læg dem i gryden.
Kom de hakkede løg i gryden og tilsæt bouillonternen.
Læg låg på gryden, og lad retten simre i 35-40 minutter.
Retten kan serveres med kogte røde eller sorte ris.