Kylling i wok m/ citrongræs, ingefær og chili

4 pers

2 spsk. olie
2 mellemstore grofthakkede løg
4 fed finthakkede hvidløg
5 cm friskrevet ingefær
3 stilke fintsnittet citrongræs(kun den hvide del)
2 tsk. hakket grøn chili
500 gr. Kyllingebrystfilet
2 tsk. sukker
1 spsk. fiskesauce
finthakkede friske korianderblade

Varm olien op i en tykbundet stegepande eller wok; kom løg, hvidløg, ingefær, citrongræs og chili i og steg under omrøring i ca. 3-5 min. Ved mellemvarme, til blandingen er let gylden. Pas på ikke at brænde det på, da det vil give en bitter smag.
Skru op for varmen, så panden bliver meget varm(med krydderiblandingen i); læg kyllingestrimlerne i og rør godt rundt. Drys sukkeret over kyllingestrimlerne og steg dem i ca. 5 min, til kødet netop et gennemstegt; ryst panden indimellem.
Tilsæt fiskesaucen, steg videre i 2 min. Og server straks med friske koriander.
Server med dampet ris.

Udskriv opskrift