Majsbrød m/ ost

Ingredienser:

125 g polenta eller majsmel
125 g hvedemel
2 store tsk. bagepulver
½ tsk. sennepspulver
200 g majskerner fra dåse
150 g moden cheddarost, groft revet
1 stort æg
2 dl skummetmælk
2 spsk. olivenolie
½ tsk. worcestersauce
Salt og kværnet peber

Sådan gør du:

En ¾ l bageform fores med bagepapir.
Kom majsmel eller polenta, hvedemel, bagepulver og sennepspulver, salt og peber i en skål.
Rør majs og ost i.
Pisk forsigtigt æg, mælk, olie og worcestersauce sammen.
Hæld det i skålen og bland det let og forsigtigt sammen.
Hæld dejen i formen og bag den i en 220° varm ovn ca. 25 minutter, til brødet er gyldent og
gennembagt (prøv med en strikkepind).
Lad brødet afkøle 5 minutter før det tages ud af formen.
Serveres lunt eller koldt med salat og grønsager.

Udskriv opskrift