(4 personer)
Ingredienser:
½ tsk. hel spidskommen
½ tsk. korianderfrø
500 g hakket oksekød
100 g hytteost
Kværnet salt og peber
Spidskålssalat
250 g spidskål, skåret i tynde strimler
1-2 røde peberfrugter, uden kerner og skåret i små tern
1 lille rødløg, finthakket
2 spsk. finthakket mynte
½ dl sød chilisauce
1 spsk. citronsaft
4 burgerboller, lunede og flækkede
150 g ”Hytteost med grillet peberfrugt”
Sådan gør du:
Rist spidskommen og korianderfrø på en varm tør pande ca. 3 minutter, til de begynder at dufte.
Kom krydderierne i en morter og stød dem.
Kom krydderierne i en skål sammen med oksekød, hytteost, salt og peber, og rør farsen godt sammen.
Form farsen til 4 bøffer, der steges nogle minutter på hver side.
Spidskålssalat:vend spidskål, peberfrugt, rødløg, mynte, chilisauce og citronsaft godt sammen.
Fordel spidskålssalat, bøf og hytteost i hver af burgerbollerne.