Chili con carne ( nem & hurtig)

Ingredienser:

1 løg, hakket
2-3 gulerødder, i tern
2 fed hvidløg, finthakkede
Olivenolie
400 g hakket oksekød
1 tsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
1 tsk. oregano
1 stk. hel kanelstang
1-2 chili
1 dåse flåede tomater
1 dåse kidneybønner
1 grøn peber, uden kerner og skåret i små tern
1 rød peber, uden kerner og såret i små tern
Ca. ½ tsk. salt
1 knsp. peber
½ spsk. rødvinseddike

Sådan gør du:

Varm olien og svits løg, gulerødder og hvidløg.
Tilsæt kød og svits det med.
Når det er brunt tilsættes krydderierne, chili og kanel – det svitses lidt og derpå tilsættes de flåede tomater.
Læg låg på gryden og lad simre ca. 20 minutter.
Tilsæt kidneybønnerne og peberfrugter og varm det igennem, før retten smages til med salt, peber og eddike.
Retten kan serveres med ris.

Udskriv opskrift