Lammekebab

Ingredienser:

500 g hakket lammekød
2 fed hvidløg, halverede
Olivenolie til stegning
1 løg, finthakket
2 tsk. spidskommen
2 tsk. paprika
1 tsk. cayennepeber
1 lille håndfuld grofthakkede blade af bredbladet persille
1 lille håndfuld hakket koriander
100 g usaltede pistacienødder, grofthakkede
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Knus hvidløgene med lidt salt til en pasta.
Varm lidt olie på en pande og sauter løgene nogle minutter, til de er bløde.
Tilsæt hvidløg, spidskommen, paprika og cayennepeber og steg det nogle minutter, til det dufter.
Hæld blandingen i en skål og lad den køle af i 5 minutter.
Tilsæt så det hakkede kød, persille, koriander og pistacienødder.
Bland det og krydr det hele godt.
Form farsen til aflange frikadeller, der steges i olie, til de er gyldne på alle sider.
Serveres med sesamsalat og lækkert brød.

Udskriv opskrift