4 pers.
Ingredienser:
4 kyllingefileter uden skind
2 spsk. Herbes de Provence
2 fed hvidløg
2 løg
1 squash
1 grøn rød og gul peberfrugt (3 stk. i alt)
5 spsk. olivenolie
1 dåse flåede tomater
salt og peber
2 spsk. hakket persille
Sådan gør du:
Gnid kyllingefileterne med Herbes de Provence. Pil og hak løg og hvidløg.
Skyl grønsagerne.
Skær squashen i tern.
Halver peberfrugterne, fjern kernerne samt den hvide membran og stilkfæstnet og skær peberfrugterne i strimler.
Opvarm 2 spsk. olie på en stor stegepande.
Læg kyllingefileterne i og steg dem ca. 8 minutter.
Vend dem og forsæt stegningen i yderlig 5 minutter, eller indtil de er gennemstegte.
Tag dem af panden og hold dem varme.
Hæld resten af olien på stegepanden.
Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i.
Svits under omrøring i 10 minutter, eller indtil grønsagerne er bløde.
Hæld de flåede tomater i og krydr med salt og peber.
Læg låget på og lad det småkoge 10 minutter.
Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå.
Læg låget på og lad det småkoge yderligere 5 minutter.
Pynt eventuelt med basilikum og server retten.
Forslag til tilbehør: Ris