Det skal du bruge:
75 g ingefær, hakket
1 spsk. karry
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, hakkede
1 gulerod, skåret i skiver
1 bladselleristilk, skåret i skiver
2-3 spsk. olivenolie
2 dåser flåede tomater
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1-1½ l grønsagsbouillon, fx Herbamare
Kværnet salt og peber
12 kammuslinger
Frisk koriander til drys
4 træspyd
Sådan gør du
Varm olien i en gryde og sauter ingefær, karry og grønsagerne ca. 5 minutter, mens der røres i undervejs.
Tilsæt de flåede tomater, tomatpuré og bouillon og lad suppen simre 20 minutter.
Lad suppen køle en anelse og blend den så, til den er jævn og ensartet.
Smag til med salt og peber.
Steg kammuslingerne kort på en pande og sæt dem eventuelt på en lille træpind.
Hæld suppen i 4 skåle, drys med koriander og læg de små træspyd over skålene.