Ingredienser
250 g smør, blødt + lidt til formen
250 g sukker
4 æg
250 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Saft og reven skal af 2 usprøjtede citroner
Glasur:
150 g flormelis
Citronsaft
Evt. gul frugtfarve
Sådan gør du
Pisk smørret godt med sukker.
Tilsæt derefter æggene et ad gangen, mens du pisker.
Vend mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og sigt det ned i æggeblandingen.
Kom den revne skal fra 2 citroner i dejen og saften af én citron.
Kom dejen i en smurt springform (24 cm i diameter) og bag kagen i en 175° varm ovn 40-45 minutter.
Lad kagen køle på en bagerist.
Glasur: rør flormelis med lidt citronsaft og tilsæt eventuelt lidt gul farve.
Rør glasuren ensartet og fordel den over den kolde kage.
Lad glasuren tørre før kagen skæres ud som lagkagestykker.