Thai-wok med grønt, kød og nudler

(4 pers)

Ingredienser

2 spsk. sesam- eller olivenolie
400 g svinefilet, skåret i tynde skiver
1 løg, i tynde skiver
2 gulerødder, skåret i tynde stave
½-1 rød chili, uden kerner og hakket
3 fed hvidløg, knuste
2 spsk. rød karrypasta
2 spsk. fishsauce
1 spsk. mørkt rørsukker
1 spsk. limesaft
4 forårsløg, strimlet på langs
Frisk koriander til drys og pynt
Nudler til 4 personer, kogt efter anvisningen på pakken

Fremgangsmåde

Varm 1 spsk. olie i en wok eller sauterpande og steg kødet, ved god varme, 2-3 minutter, til det er netop gennemstegt, og sæt det til side.

Varm resten af olien steg løg og gulerod et minut.

Tilsæt chili, hvidløg og karrypasta og steg yderligere et minut.

Tilsæt kødet sammen med fishsauce, sukker, limesaft, de kogte nudler og forårsløg.

Lad det hele varme igennem og pynt retten med frisk koriander.

Udskriv opskrift