(4 personer)
Ingredienser
4 laksefileter á ca. 175 g
4 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. flydende honning
2 fed hvidløg, finthakkede
2 rødløg, skåret i kvarte
2 fennikel, skåret i kvarte og uden den tykke stok
16 cherrytomater
Kværnet salt og peber
Sådan gør du
Krydr laksen med salt og peber og hæld citronsaft over og stil den til side.
Olie, balsamico, honning, hvidløg, salt og peber sammen.
Kom løg, fennikel og tomater i en skål og hæld olieblandingen over.
Vend det godt rundt og spred grønsagerne ud på en bageplade med bagepapir og bag grønsagerne i en 220° varm ovn i 10 minutter.
Læg laksen på pladen og bag yderligere 12-15 minutter, til laksen er færdig.
Laksen serveres med grønsagerne og couscous.