Bagt fisk med tre farver peberfrugt

(4 pers.)

Ingredienser

1 mellemstort løg, i tynde skiver
1 fed hvidløg, presset
2 grønne peberfrugter, uden kerner og skåret i tynde strimler
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i tynde strimler
1 gul peberfrugt, uden kerner og i tynde strimler
2-3 spsk. olivenolie
2½ dl hvidvin
2-3 spsk. hakkede krydderurter, fx oregano, timian, rosmarin
Kværnet salt og peber
700 g hvid fiskefilet, fx torsk, skåret i 4 stykker

Sådan gør du

Varm halvdelen af olien på en pande og sauter løg, hvidløg og peberfrugter ca. 5 minutter, til de bliver bløde og rør i det af og til.
Tilsæt hvidvin og urter og krydr med salt og peber.
Bring det i kog og lad det koge 1 minut.
Kom blandingen og væden i en bradepande eller ovnfast fad (stor nok til at det hele ligger i et lag).
Læg fisken ovenpå, dryp med den resterende olie og krydr med salt og peber.
Sæt fadet i en 220° varm ovn ca. 10 minutter, til fisken er færdig, og server retten med små kartofler.

Udskriv opskrift