4 kuverter
2 spsk. kokosmel
80 gr. Cashewnødder
2 spsk. olie
1 stort løg skåret i store stykker
4 fed finthakkede hvidløg
2 tsk. hakket rød chili
350 gr. Kyllingebrystfilet i strimler
½ hakket rød peberfrugt
½ hakket grøn peberfrugt
2 spsk. østersauce
1 spsk. fiskesauce
1 tsk. sukker
320 g frisk ananas
3 hakkede forårsløg
Forvarm ovnen til 150 gr. Fordel kokosmelet på en bageplade og rist det i ovnen i 10 min, eller til det er mørkt gyldent; ryst pladen indimellem. Tag straks kokosmelet af bakken, så det ikke brænder på, og sæt det til side.
Sæt varmen til 180 gr. Rist cashewnødderne på bagepladen i ovnen i ca. 15 min, til de er meget gyldne. Tag nødderne af pladen og sæt dem til af køling.
Varm olien op i en wok eller stor stegepande; kom løg, hvidløg og chili i og lynsteg ved mellem-varme i 2 min; tag det af panden. Skru op for varmen og lad olien blive rigtig varm; tilsæt kyllingestrimlerne sammen med det røde og grønne peberfrugt i to hold og lynsteg det til kødet er lysebrunt. Hæld løgblandingen tilbage i wokken; tilsæt østersauce, fiskesauce, sukker og ananas og rør i det i 2 min.
Rør cashewnødderne i.
Anret kyllingeblandingen på et serveringsfad, drys det ristede kokosmel og forårsløg over og server med det samme.
Server med dampet ris.