Ingredienser:
2 courgetter, delt på langs
1-2 spsk. olivenolie
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
400 g hakket oksekød
1-2 tsk. tørret timian
1-2 tsk. tørret oregano
½ tsk. stødt chili
Kværnet salt og peber
2 gulerødder, revne
Indmaden fra courgetterne, finthakket
4-6 spsk. balsamicoeddike
1 håndfuld babyspinat
1 håndfuld basilikum
100 g reven ost
Sådan gør du:
Skrab indmaden ud af courgetterne med en ske – lad ½ cm være tilbage i hver ende af courgetterne, så fyldet ikke falder ud – indmaden gemmes.
Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt kødet og brun det godt.
Kom alle krydderierne i sammen revne gulerødder og courgette-indmaden.
Balsamicoeddike tilsættes og det hele simrer 10-15 minutter.
Smag kødet til og tilsæt babyspinat og frisk basilikum.
Lad det varme igennem til spinaten falder sammen og vend den revne ost i.
Kom forsigtig kødet i de udhulede courgetter, pres det godt ned og fyld courgetterne godt op.
Drys evt. med lidt mere reven ost.
Kom de fyldte courgetter i et smurt fad og bag dem i en 180 grader varm ovn ca. 20 minutter, til de er møre, men stadig har bid.
Velbekomme!