Dalgaards univers af smag!

Hver uge finder du spændende Smagninger i Dalgaard Supermarked. Se udvalgte Smagninger nedenfor.

Smagninger hos Dalgaard Supermarked

Oles gårdpizza

Oles frostpizza er en koldhævet surdejsbund med kartofler, rosmarin og olivenolie bagt i vores brændefyrede stenovn. Toppet med mayo, chilimarmelade, Ravost, grønt og udvalgt kød fra gården. Kort sagt, alt det gode fra Oles Gård forenet i et ualmindeligt velsmagende måltid, som du kan servere for dig selv og dine kære, lige når du har lyst. Det eneste du behøver at gøre er at købe en pizza, lægge den hjem i fryseren og lade den ligge der, til du bliver sulten.
Når pizzaen er varmet ved 250 grader i 3-4 minutter er der ikke bare et økologisk og bæredygtig måltid klar, der er en madoplevelse bygget på gode råvarer, dyrevelfærd og kærlighed til både mad og mennesker.

Kom & smag onsdag & fredag

 

Fokus på kål

Grøntafdelingen sætter fokus på kål med smagninger & opskrifter på lækre kålretter

Kom & smag torsdag & fredag

 

Delikatessen

– giver smagsprøver på deres fantastiske trøffelskinke

Kom & smag torsdag & fredag

 

GinISH & RomISH

Den alkoholfrie spiritus er lavet af naturlige aromaer som enebærbær, vanille og muskatnød – de samme ingredienser finder du i en typisk gin eller rom. Aromaerne er omhyggeligt ekstraheret fra disse naturlige botaniske krydderier og med proprietære opskrifter er ingredienserne blevet kombineret for at opnå de velkendte smage, du genkender.
Prøv dem som et alkoholfrit alternativ til din klassiske gin & rom

Kom & smag fredag 15-18

 

Kolonialafdelingen

– giver smagsprøver på Innocent juice.
Hos Innocent håndplukker de de saftigste og lækreste frugter og presser dem til dejlig juice.

Kom & smag torsdag & lørdag

 

Kolonialafdelingen

– giver smagsprøver på de dejlige kaffekapsler fra L’or kaffe

Kom & smag fredag 14-18 & lørdag 10-14

 

Slagteren

– giver smagsprøver på dejligt, smagfuldt & mørt canadisk oksekød

Kom & smag lørdag

 

Kwas

Efterspørgslen på fermenterede ikkealkoholiske læskedrikke vokser støt, og den seneste tilføjelse hedder kwas og kommer fra Polen.
Den 31-årige københavner Sebastian Rogaczewski har, som den umiddelbart første her i landet, sat sig det mål, at vi danskere skal have et forhold til den fermenterede polske læskedrik kwas.
Kwas betyder ’surt’ på polsk, forklarer Rogaczewski, der – som efternavnet antyder – har polske forældre. Det er betegnelsen for en slavisk ikkealkoholisk fermenteret læskedrik lavet af surdejsbrød, fortsætter han, og i Polen har man lavet det i mere end 1.000 år. Det er en rigtig tørstslukker, og vi skal have folk væk fra at drikke sukker og sodavand.

Kom & smag lørdag 11-15