Dalgaards univers af smag!

Hver uge finder du spændende Smagninger i Dalgaard Supermarked. Se udvalgte Smagninger nedenfor.

Smagninger hos Dalgaard Supermarked

Kolonialafdelingen

– giver smagsprøver på lækker spansk Serrano skinke med en dejlig pesto

Kom og smag onsdag & torsdag

 

Delikatessen – Årets Nytårsmenu

Vi præsenterer årets nytårsmenu – 4- dejlige retter – og helt uden besvær for dig!

Kom og smag torsdag

 

Kolonialafdelingen

– giver smagsprøver på dejlig røget laks med delikatessens hjemmelavede peberrodscreme

Kom og smag torsdag & fredag 

 

Bagsværd Lakrids

– er lakrids i gourmetklassen fremstillet i hånden af lakridsprodukter i højeste kvalitet.
ADVARSEL: Stærkt vanedannende

Kom og smag Fredag 15-18

 

Bobo’s Chili

Efter succesen med Bobo’s Chili Original udviklede Bobo en lidt mere stærk chilidressing. Den fik navnet Hot Hot. Sammenlignet med Original Dressing er Hot Hot en lidt stærkere og mere krydret chilidressing.
I 2016 udvidede Bobo sin chilifamilie med sin stærkeste smagsbombe: Hells Bells. Hells Bells er en chilidressing til ægte chilielskere. Den er blevet meget populær på kort tid.
Alle Bobos chilidressinger er velovervejede og 100% dansk producerede. Bobos filosofi er spis chili med mad og med måde. Smag dig igennem Bobos chilidressinger og giv din mad et magisk løft

Kom og smag Fredag 15-18

 

Krenkerup Juleøl

Årets juleøl er en karamelfarvet, let, men smagfuld øl, der er perfekt til at forkæle ganen i den søde juletid.
Smagen er inspireret af belgisk ale.

Kom og smag Fredag 15-18

 

Oles Pizza

Oles frostpizza er en koldhævet surdejsbund med kartofler, rosmarin og olivenolie bagt i vores brændefyrede stenovn. Toppet med mayo, chilimarmelade, Ravost, grønt og udvalgt kød fra gården. Kort sagt, alt det gode fra Oles Gård forenet i et ualmindeligt velsmagende måltid, som du kan servere for dig selv og dine kære, lige når du har lyst. Det eneste du behøver at gøre er at stikke ned forbi en af vores forhandlere, købe en pizza, lægge den hjem i fryseren og lade den ligge der, til du bliver sulten.
Når pizzaen er varmet ved 250 grader i 3-4 minutter er der ikke bare et økologisk og bæredygtig måltid klar, der er en madoplevelse bygget på gode råvarer, dyrevelfærd og kærlighed til både mad og mennesker.

Kom og smag fredag 15-18

 

Ødegårdens juleskinke

Ødegårdens Slagtermester er din garanti for dyrevelfærd i særklasse, høj kødkvalitet samt ansvar for mennesker og miljø.

Kom og smag fredag 

 

Chateau de Mus

Denne dejlige rødvin fra det smukke Sydfrankrig har en flot farve og en bouquet, der straks viser de mange skønne nuancer.
Smagen er af modne frugter samt vanille, chokolade, røde bær og bløde tanniner.
Nyd vinen til rødt kød, gryderetter & fjerkræ

Kom og smag fredag 15-18

 

Malenes rødvinsgløgg

Færdigblandet rødvinsgløgg – 70% rødvin glødet med julens varme krydderier og koncentrat fra blåbær og tranebær. Blåbærret er en smag, man forbinder med Norden, hvor det vokser mange steder. Tranebærret tilfører friskhed til gløggen når den varmes. Malene har lagt al sin energi og smagskompetence i at finde frem til den rødvin, som i balance med blåbær, tranebær og krydderier giver gløggen den rene smag. Det anbefales, at du nyder gløggen ved 65° og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt.

Kom og smag fredag 15-18

 

Slagterafdelingen

– giver smagsprøver på mørt og smagfuldt Wagyu & US oksekød

Kom og smag fredag & lørdag

 

Frydenlund Frugtplantage

– giver smagsprøver på deres fantastiske gin & dessertvin

Kom og smag Fredag 15-18 & Lørdag 12-16

 

Frederiksdal Kirsebærvin

Frederiksdal kirsebærvin er ikke traditionel kirsebærvin, som du nok allerede kender. Det er heller ikke portvin eller rødvin. Det er noget helt særligt.

Kom og smag lørdag 12-16

 

Juan Carlos

– præsenterer skønne spanske pateer og lufttørret skinke

Kom og smag lørdag 

 

Syltedronningen

– præsenterer smagsprøver fra sit fantastiske syltesortiment.
Samtidig kan du få gode råd og vejledning til hjemmesyltning etc.

Kom og smag lørdag 11-13

 

Friis-Holm chokolade

Hos Friis-holm kan de i øjeblikket præsentere syv varianter af Friis-Holm Chokolade, ren chokolade!
Deres 5 mørke chokolader er alle enkeltbønne-chokolader, dvs. de er lavet af en bestemt kakaosort. 4 forskellige fra Nicaragua og én fra Honduras. Derudover har dei lavet to “mørke” mælkechokolader, på henholdsvis 55% og 65% kakao – begge på en “blend” af forskellige smagfulde kakaoer fra Nicaragua.

Kom og smag søndag 11-15