Dalgaard Supermarked 
– Historien om kvalitet og service …

På denne side kan du læse mere om Dalgaard Supermarked og historien bag Supermarkedet og Købmand Dalgaard.

Historie om kvalitet og service

Dalgaard Supermarked har været et begreb i Hørsholm siden 70’erne.

Kristen Dalgaard udviklede – med utrætteligt fokus på kvalitet – supermarkedet efter i små 10 år at have øvet sig i en 80 m2 stor købmandsbutik, på næsten samme lokation. I dag råder supermarkedet over ca. 3.700 m2.

Vi har gennem årene givet forbrugerne i Hørsholm og omegn adgang til et imponerende udvalg af kvalitetsdagligvarer, specialiteter og udstrakt service.

Den daglige ledelse er i dag overtaget af datteren Lisbeth Dalgaard, men udgangspunktet i kvalitet, mangfoldighed og service har ikke ændret sig.

Meget mere end et almindeligt supermarked

Dalgaard er et supermarked, der på ét og samme sted har samlet basisvarer til dagligdagen. Tilbudsvarer tilpasset områdets kunder og de mange specialvarer, du ellers måtte gå til en lang række specialbutikker for at handle ind.

Medarbejderne i Dalgaard stiller deres solide faglige ekspertise til din rådighed og har gjort det til deres fornemmeste opgave at sikre dig en optimal oplevelse, når du er i butikken. Nysgerrighed på mad og måltider, lysten til menneskelig kontakt og fortsat udvikling af faglighed er drivkraften for medarbejderne.

Listen over de muligheder, du kan trække på hos Dalgaard er lang:

 • Økologi & bæredygtighed
 • Specielt afvejede varer, der passer til den mindre husholdning
 • Bestilling af specielle varer – grønt, kolonial, slagterudskæringer
 • Hjælp til menu, buffeter og tilberedning
 • Vores ernæringsspecialist Anne van der Merwede, skriver månedens klumme, så du er ajour med din sundhed
 • Hjemmelavet pålæg & salater
 • Catering til små og store fester planlagt og forberedt af Dalgaards kokke
 • Vinsmagning både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng
 • Gavekurve og vingaver.
 • Frisksmurt sandwich, smørrebrød og lune frokostretter hver dag til frokost
 • Hjemmelavede færdigretter og kreative måltidsløsninger i høj kvalitet
 • Friske 1. klasses grøntsager hentet hver dag fra udvalgte leverandører
 • Vinspecialister/sommelierer, der kan sammensætte mad & vin til en højere enhed
 • Stort ”fri for” sortiment samt flere produkter målrettet diabetikere og veganere
 • Blomsterbuketter fra dygtige bindere, der også klarer bryllupsbuketter, kiste og kirkepynt
 • Alt i dagblade og magasiner – herunder også et stort udenlandsk sortiment (under udvidelse)

Dalgaard er en levende arbejdsplads

Vi har sat os for at være noget særligt. En virksomhed man taler om og lægger mærke til i byen og i dagligvarebranchen. Vi tiltrækker passionerede producenter og deltager i udviklingen af nye produkter og løsninger.

Det giver mening altid at have kundernes fulde tilfredshed som det vigtigste mål for dagligdagen.

 

Intet er konstant undtagen forandring

Men udgangspunktet forandrer sig ikke – Dalgaard vil stå for noget særligt!

Vi er en organisation af mennesker, der hele tiden ønsker at være et succesfuldt ”superliga-hold” med ét samlet mål for alt hvad vi gør: Vore kunders tilfredshed og anerkendelse. Det ændrer sig ikke!

Du er hvad du spiser

Det gør en forskel i hverdagen at have en bevidsthed omkring – og holdning til – kost og hvad det betyder for velvære og sundhed. Det giver bonus på livskvaliteten – og kan give ekstra energi, hvis det at spise sundt og velsmagende mad bliver en bærende del af livsstilen.

Dalgaard filosofien er, at vi står parate med viden, inspiration og konkrete produkter, der kan hjælpe den bevidste forbruger til at leve et liv med sund, ernæringsrigtig og velsmagende kost – uden at det behøver betyde ekstra besvær.

Det skal være sjovt og let at leve som et sundt menneske. Og Dalgaard er et oplagt valg, når det daglige – og det festlige – måltid skal være kilden til en god oplevelse og en sund levestil.

Den bevidste forbruger giver sine børn en god start på tilværelsen. Det at tilberede og nyde sund og velsmagende mad er en vigtig del af en berigende opvækst og en god ballast på vejen til det gode liv.

Kvalitetsgaranti

Hos Dalgaard vil vi gerne levere en vare til vores kunder, der er helt i orden og lever op til alles forventninger om kvalitet. Det betyder, at vi gør vort yderste for at sikre, at varens holdbarhedsdato er overholdt i butikken. Det betyder også, at vi har strenge procedurer for kvalitet og hygiejne samt egenkontrol i forbindelse med vore egenproducerede varer.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere for varens kvalitet i det omfang, den ikke behandles som foreskrevet. Men vi kan sikre, at vore kunder har mulighed for at returnere varer, der måtte vise sig ikke at overholde almindelige kvalitetsstandarder. Du skal blot medbringe den vare, du ønsker at reklamere over samt den bon, der omhandler købet. Med vare og bon i hånden kan vi kontakte evt. leverandører og sikre, at disse får besked om evt. fejl og mangler i kvaliteten, så oplevelsen ikke gentages.

Lokalt supermarked

Vi er vel indbegrebet af et lokalt forankret supermarked. Vi interesserer os for og engagerer os i livet i Hørsholm.

Vi forsøger at påvirke byudvikling og herunder især detailhandelsudvikling i en positiv retning, således at Hørsholm også eksisterer som handelsby om 10 år.

Vi støtter sportslivet (især på ungdomssiden) via sponsorater og har flere gange været engageret i kulturprojekter samt indsamlinger til almene godgørende formål (Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen etc.). Projekter for ældre og ensomme har vi været med i – særligt i samarbejde med Frivillige Centret. Og vi samarbejder med jobcenter og kommune omkring integration af flygtninge, sårbare unge, borgere med udfordringer m.v.

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.