Velkommen til Dalgaards Ost

Vi tilbyder et sortiment af nogle af Europas allerbedste oste – og mener at kunne tilfredsstille selv de mest vidende oste-entusiaster

 

Dalgaard Ost

I den betjente disk tilbyder vi et stort udvalg af gourmetoste fra franske MONS, italienske GUFFANTI og engelske NEALS YARD samt naturligvis alle de store klassiske, europæiske oste.

I samme disk finder du et stort udvalg af danske skæreoste – fra mild til gammel, med og uden kommen og fra 6-27% fedtindhold. Her finder du også vores Dalgaard oste, som vi selv får produceret og modnet. Vi sørger naturligvis altid for at være klar med både jule- & påskeost.

Ostetilbehør som fx syltede valnødder, kvædekompot samt italienske marmelader er fast sortiment i afdelingen ligesom et varieret udvalg af ostekiks.

Afdelingen råder også over et stort selvbetjent område, hvor du kan finde vores egne udskæringer af spændende oste fra Italien, England, Frankrig, Spanien, Holland og Schweiz. Vi indkøber selv alle oste og byder gerne på smagsprøver, før du køber.

Afdelingsleder i Ost

Max Christiansen

”Vi tilbyder et sortiment af nogle af Europas allerbedste oste – og mener at kunne tilfredsstille selv de mest vidende osteentusiaster”

Dalgaard Ost åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag & søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Ost

Telefon: 27 46 54 04

Send os en e-mail direkte her

Kontaktformular

10 + 11 =