Velkommen til Dalgaards Kolonial

Vi er Dalgaards største afdeling- og måske også landets mest velassorterede.

 

Dalgaard Kolonial

Vi er Dalgaards største afdeling- og måske også landets mest velassorterede. Her finder du ”ALT” – lige fra spændende specialiteter fra ind- og udland til morgenmadsprodukter, snacks og husholdningsartikler/rengøring.

Vi fører naturligvis også de gængse kolonialvarer samt et udvalgt sortiment af dyrefoder og produkter til personlig pleje.

Vi sætter en ære i at føre et meget bredt sortiment af delikatesser og specialiteter samt at være først med de spændende nyheder, så vi differentierer os fra andre supermarkeder.

Vi har et ønske om at kunne give smag og sanser hos Dalgaards kunder ”en på opleveren” når de handler i butikken, så vi krydrer dagligdagen med varierende udstillinger, demonstrationer og smagninger.

Vi tør godt påstå, at ”vi har alt”, men skulle du alligevel mangle noget i afdelingen, hører vi gerne fra dig og vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Afdelingsleder i Kolonial

Kolonialchef Frederik Gerstrøm

I kolonialafdelingen er vi stolte af vores mange specialiteter. Specielt inden for varegrupperne mejerivarer, kaffe/te, øl/vand og gourmetspecialiteter som chutney, pickles, pesto/tapenade & oliven samt olie/edeike, kryderier & chokolade.

Særlige varegrupper som fx. glutenfri produkter, sukkerfri produkter, vegetar & veganer produkter ligger os også meget på sinde.

Dalgaard Kolonial åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Kolonial

Telefon: 27 46 54 89

Send os en e-mail direkte her

Kontaktformular

9 + 7 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.