Velkommen til Gamst Blomster

De smukkeste blomster hele året rundt 

Gamst Blomster

Som overalt i butikken går vi efter den optimale kvalitet. Derfor har vi valgt Gamst Blomster som vores ‘egen blomsterafdeling’ i butikken.

 

Om Gamst Blomster:

Siden 1903 har adressen på Agtrupvej 197 i Kolding været synonym med friske blomster og ikke mindst glæden ved blomsterdekorationer. I de første år blev der produceret tulipaner og friske sommerblomster på markerne, som blev transporteret med hestevogn til markedet i Kolding, hvor de blev solgt.

I dag står der drivhuse, hvor markerne tidligere lå, og blomsterne og planterne kommer direkte fra gartnerier i hele Europa – passionen for blomsterne er stadig den samme.

Vi har mere end 1500m2 med friske varer. Vi fører et bredt udvalg af årstidens planter og blomster til ude og inde, snitblomster, krukker, skjulere og andet tilbehør. Blomsterdekorationer efter dine ønsker

Endvidere har vi et stor udvalg af friske bundtvarer ligesom vi dagligt binder friske buketter og laver alt i binderi – begravelse, brudebuketter m.m.

Afdelingsleder i
Gamst Blomster

Lissi Karlsen

”Blomsterafdelingen er altid et besøg værd!
De dygtige blomsterpiger binder smukke buketter, brudebuketter, borddekorationer, kistepynt og bårebuketter.
Kom ind og få en blomstersnak!

Dalgaard Blomster åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag & søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Blomster

Telefon: 27 42 70 37

Send os en e-mail direkte her

Kontaktformular

7 + 14 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.