Velkommen til Dalgaards Fisk

Vi står altid klar til at byde dig velkommen og inspirere dig til et dejligt fiskemåltid

 

Dalgaard Fisk

I fiskeafdelingen sætter vi en ære i hver dag at kunne levere superfrisk topkvalitet. Vi har derfor nøje udvalgt et hold seriøse leverandører, så vi altid kan garantere frisk 1. klasses fisk.

Lad os nævne nogle af vores topprodukter: 100% GMO- & antibiotikafri færøsk laksefilet, frisk tun fra Maldiverne, flotte skindfri rødspætter fra Standby, røget laks fra Rossini, samt egenimporteret økologisk caviar fra RioFrio

Vi har altid friske levende hummere. Ved bestilling i forvejen både koger og flækker vi hummerne uden beregning.

I vores betjente disk tilbyder vi et stort udvalg af fisketapas – her er virkelig noget for enhver smag. Vi sammensætter også gerne en tapasmenu lige efter dine ønsker.

Hver dag tilbyder vi et udvalg af skønne hjemmelavede fiskeretter , som blot kræver et minimum af arbejde derhjemme, før du kan sætte et dejligt fiskemåltid på bordet.
Kom ind og se dagens udvalg eller ring og spørg på tlf: 27 46 54 46

Catering/Take-away: Vi tilbyder frisklavede fiskespecialiteter baseret på de bedste råvarer og produceret af vores egne kokke.
Se udvalget HER!

Afdelingsleder i Fisk

Kim Molin Ræbild

 ” Vi sætter en ære i hver dag at kunne levere superfrisk topkvalitet. Vi har derfor nøje udvalgt et hold seriøse leverandører, så vi altid kan garantere frisk 1. klasses fisk.”

Dalgaard Fisk åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag & søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Fisk

Telefon: 27 46 54 46

Send os en e-mail direkte her

Kontaktformular

7 + 13 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.