Velkommen til Dalgaards Vin

Vi har bevidst bestræbt os på at skabe en helt unik vinhandel i butikken. Og vi er stolte af resultatet

 

Dalgaard Vin

Sammen med vores almindeligt brede sortiment af gode vine har vi et stort udvalg af højkvalitetsvine fra små dedikerede vinbønder, hvor fokus udelukkende ligger på kvalitet frem for kvantitet. Vi udvælger personligt en meget stor del af de vine, du finder på vores hylder. Derfor vil du bl.a også se et bredt udvalg af økologiske og biodynamiske vine.

Vi allierer os løbende med mindre leverandører, som med deres store ekspertise inden for specifikke vinområder skaffer os det ypperste fra vindistrikter verden over. Det betyder bl.a. at vi også har et udvalg af relativt dyre vine samt vine, der kun bliver fremstillet i ret små mængder. I vores vinhandel finder du derfor en række unikke vine, som det normalt vil være meget vanskeligt at finde samlet ”under ét tag”.

Vi lægger stor vægt på god service – med den personlige kontakt og rådgivning i centrum. Det er vores erklærede mål, at du aldrig må gå gennem vores afdeling uden at møde mindst én af vores vinmedarbejdere, som du altid er mere end velkommen til at spørge til råds, søge inspiration os eller blot få en hyggelig vinsnak med.

Vi tilbyder også private vinsmagninger. Book en sommelier til en vinaften – få mere information i afdelingen. Blandt medarbejderne i afdelingen findes en meget stor viden om vin i almindelighed og om kombinationen ”vin & mad” i særdeleshed.

Vi tilbyder et stort og alsidigt sortiment inden for hedvine & spiritus. Fx fører vi over 100 forskellige gin.

Afdelingen råder også over et stort og spændende sortiment af specialøl fra hele verden.

Herudover tilbyder vi et stort sortiment inden for alkoholfri vin, mousserende vin, øl & gin.

Festgaranti: Skal du holde fest og er lidt usikker på, hvor mange flasker vin, øl, vand & spiritus, du skal købe, tilbyder vi – som en del af vores service – at du altid kan returnere uåbnede flasker og få pengene igen, blot du medbringer bon’en.

Afdelingsleder i Vin

Martin Hansen

”Vi har bevidst bestræbt os på at skabe en helt unik vinhandel i butikken – og vi er stolte af resultatet”

Dalgaard Vin åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag & søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Vin

Telefon: 27 46 54 59

Send os en e-mail direkte her

Kontaktformular

6 + 4 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.