Velkommen til Dalgaards Grønt

Vi sætter en ære i altid at kunne tilbyde et stort og velassorteret udvalg af årstidens friske frugt og grønt af fineste kvalitet

 

Dalgaard Grønt

Vi sætter en ære i altid at kunne tilbyde et stort og velassorteret udvalg af årstidens friske frugt og grønt af fineste kvalitet. Samt førende mærker inden for sund slik og snacks.

Lokale leverandører: I sæsonen fører vi bl.a. friskplukkede jordbær fra Lammefjorden & økologiske jordbær fra Ventegodtgaard, herudover samarbejder vi med Esromgaard, som sælger friskplukkede jordbær og ærter i ’jordbærhuset’ foran butikken. Frydenlund Frugtplantage leverer skønne danske æbler & pærer og de store hvide asparges kommer ligeledes fra lokale leverandører.

Økologi er en selvfølge for både os og vores kunder og er derfor noget, vi lægger rigtig meget vægt på. Udvalget af højkvalitetsvarer inden for økologi er stort – og vi udvider løbende!

Små portioner: Hvis du synes, at vores varer ligger pakket i for store portioner, er du altid velkommen til at få delt en portion i lige netop den mængde, størrelse eller antal, du ønsker. Du skal blot kontakte en af medarbejderne i afdelingen, så vil vi straks være dig behjælpelig.

Afdelingsleder i Grønt

Michael Olsen

”Vi sætter en ære i at kunne tilbyde frugt og grønt af ypperste kvalitet og så vidt muligt fra lokale avlere.”

Dalgaard Grønt åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Grønt

Kontaktformular

3 + 8 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.