RIOFRIO - bæredygtig kvalitets caviar importeret af Dalgaard

Riofrio – bæredygtig caviar 

Hos Dalgaard er vi stolte over at kunne præsentere vores egenimport af verdens reneste økologiske caviar og andre produkter fra Riofrio, som er fremkommet efter mange års konstant forskning og stræben efter at kunne tilbyde det ypperste.

Caviaren Riofrio er opkaldt efter floden Riofrio ’Den kolde flod’ i Spanien, fordi det kolde og rene smeltevand fra de nærliggende bjerge anvendes i dambruget. Farmen, der ligger mellem Granada og Málaga, er grundlagt i 1955. Filosofien er at producere caviar efter en bæredygtig og så skånsom model som muligt. Riofrio forsøger at efterligne størens naturlige levevilkår, og ved at skabe et stille og roligt liv uden stress for de 70.000 stør, har det vist sig, at de leverer det bedste produkt. Når flodens vand er løbet igennem dambrugets tre km. lange damme, renses det og sendes tilbage til floden i samme rene stand. Det kolde smeltevand, som året rundt ligger på 15-17 grader, er en af hemmelighederne bad den høje kvalitet i Riofrios caviar.

Hos Riofrio opdrættes stør af arten Acipenser naccarii, som kan dateres 250 mio. år tilbage, hvor den levede sammen med dinosauerne. Gennem et langt og dedikeret forløb er det lykkedes at få denne art til at yngle i fangenskab, og man har nu etableret et bæredygtigt opdræt kun få kilometer fra det sted, der oprindeligt var dens naturlige tilholdssted, nemlig Middelhavet. Da fiskene opdrættes efter økologiske principper og der derfor hverken benyttes antibiotika, væksthormon eller kraftfoder, vokser fiskene langsomt, og det tager gennemsnitlig 18 år, før caviaren kan ’høstes’ fra støren.

På gensyn i fiskeafdelingen & Bon Appetite!

Rio Frio Caviar Eco Original Naccarii

Vores hold af fagfolk producerer vores Riofrío Original opskrift på traditionel vis ved at bruge rogn fra stør, der omhyggeligt er opdrættet i mere end 18 år på vores fiskefarm. Excellsius-versionen indeholder rogn af en større størrelse, hvilket yderligere forstærker fornemmelserne og smagene på ganen, når man smager denne udsøgte caviar.
Fås i dåser fra 30-500 gr.

 

Ring til fiskeafdelinger for priser på 27 46 54 46

Rio Frio Caviar Eco Original Osetra

Vi har brugt vores originale opskrift til vores Ossetra økologiske caviar. Farven har en perlemors grå nuance, og hvad angår smag, har den et strejf af salt. Den er uden tilsætningsstoffer, så du kan nyde de rene marine smagsnuancer og nøddeagtige toner. Excellsius-samlingen leverer en større rogn størrelse, der forbedrer smagsoplevelsen.
Fås i dåser fra 30-500 gr.

 

Ring til fiskeafdelinger for priser på 27 46 54 46

Caviar salt

Rio Frio laver også en lækker caviarsalt som bliv solgt i flot kværn. Caviar salt samger himmelsk sammen med f.eks. vagtelæg eller sammen med trøffelrøræg (trøffelæg kan købes i osteafdelingen)

Velbekommen og på gensyn i Meny Dalgaard