Velkommen til Dalgaards Delikatesse

Vi sætter en ære i at tilbyde et stort udvalg af lækkert højkvalitets pålæg

 

Dalgaard Delikatesse

Vi sætter en ære i at tilbyde et stort udvalg af lækkert højkvalitets pålæg – bl.a. Slagter Munch’s berømte pølser, skinker, postejer og pateer.

De fineste lufttørrede skinker og pølser fra sydeuropas fornemmeste producenter samt naturligvis vores eget hjemmelavede pålæg, specialiteter, salater og lune retter.

Størstedelen af vores dressinger, marinader samt vores aioli, er hjemmerørt og tilsmagt med friske krydderurter og gode krydderier.

Salatbaren: herfra tilbyder vi dagligt et stort udvalg af frisklavede salater samt frisksmurte sandwich.

Varmeskabet: indeholder klassikere som hjemmelavet leverpostej, frikadeller og ribben-/kamsteg samt dagens lune ret, som fås i tidsrummet 11.00-13.30 – fx kalvelever med bacon & bløde løg, æbleflæsk eller forårsruller. Kig ind og lad dig friste af dagens lune frokosttilbud!

Rotisseri: Vi råder over vores egen rotisseri/grillovn, hvor vi hver dag steger de saftigste kyllinger fyldt med citron & friske krydderurter – sprøde og lige til at tage med hjem og sætte på bordet.

Catering: Vi leverer også mad ud af huset og kan skræddersy menuen til enhver fest! – Se mere om Dalgaard Catering her

Afdelingsleder i Delikatessen

Esben Christensen

 ” I Dalgaards delikatesse sætter vi en ære i at tilbyde alt fra specialiteter til hjemmelavede lækkerier… og alt af den højeste kvalitet.”

Måltidsløsninger

Hver dag tilbyder vi et udvalg af hjemmelavede og velsmagende retter til at aflaste på travle dage – eller hvis du bare vil kræse lidt om dig selv og dine nærmeste.

Fredag og lørdag kan du slappe af med kokkens Dalgaard Menu, som er en 3-retters menu for 2 personer, tilberedt så den kun kræver minimalt arbejde fra dig!

Se ugens Dalgaard menu her

Alle retter er selvfølgelig gennemprøvet og lavet helt fra bunden. Vores dygtige kokke udvælger sæsonens fineste grøntsager og behandler dem med omhu, så de bevarer deres gode smag og næringsværdi.

Dalgaard Delikatesse åbningstider

Mandag – fredag
8:00 – 20:00

Lørdag & søndag
8:00 – 18:00

Kontakt Dalgaard Delikatesse

Kontaktformular

13 + 3 =

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

     
               
                 
     
     
               
                 
     
     
             
     
     
   
   

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.