
Velkommen til Dalgaard Fisk takeaway
Vi tilbyder lækre frisklavede fiskespecialiteter baseret på de bedste råvarer og produceret af vores egne kokke.
Dalgaard fisk takeaway Efterår/Vinter 2020
Bestilles min. 2 dage før afhentning
Tlf. 45 16 02 72 eller mail: fisk@dalgaardsupermarked.dk eller i butikken
Canadisk hummer
Kog med salt, sukker og dild
Vægt: 550 – 600 g.
Dagpris.
Skaldyrsfad
Bestil vores skønne skaldyrsfad som består af:
– 1/2 kogt canadisk hummer
– 2 stk. argentinske vildt fangede rejer
– 2 stk. jomfruhummere
– 2 stk. kogte krabbeklør
– 2 stk. kogte krebs
– 8 stk. rosérejer
– 1 stk. stegt kammusling
– Taskekrabbesalat pyntet med ørredrogn
Skaldyrsfadet pyntes med dild, citroner og dressing
Pris pr. person kr. 325,-
Skaldyrsfadet skal senest bestilles dagen før (senest
kl. 16.00) det skal bestilles på enten på telefon eller mail
Telefon: 45 16 02 72
Mail: fisk@dalgaardsupermarked.dk
Hjemmelavede specialiteter
Hvidvinsdampede blåmuslinger med flutes & aoili / pr. person 75 ,-
Laksetatar – Kun på fredag & lørdag – bestilles til andre dage v/ min. 400 g / pr. 100 g. 60 ,-
Lynstegt tun m/gomadressing
pr. 100 g. 60 ,-
Håndskaret færøsk laks pr. 100 g. / 69 ,-
Håndskåret gravad laks pr. 100 g. / 50 ,-
Håndskåret røget hellefisk pr. 100 g. / 75 ,-
Røgede kammuslinger fra egen røgovn pr. 100 g. /65 ,-
Panko-panerede kammuslinger pr. 100 g./ 65,-
Panko-panerede rødspættefilet af friske vesterhavs rødspætter pr. 100 g. / 35 ,-
Prøv også vores store udvalg af ovnklare retter
Dalgaard Catering åbningstider
Mandag – fredag
8:00 – 20:00
Lørdag og søndag
8:00 – 18:00
Kontakt Dalgaard Catering
Telefon: 45 17 02 63
Send os en e-mail direkte her (klik her)
Skriftlig bestilling af catering min. 2 dage før afhentning.
Kontaktformular til Catering
Dalgaards Kundeklub
Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.
Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.