Krydret kylling

(4 pers.)

Ingredienser:

1 stor kylling
1 tsk. salt
1 tsk. kværnet peber
2 tsk. sennepspulver (Colman´s)
½ tsk. tørret timian
1-2 løg, finthakkede
2 fed hvidløg, finthakkede
2 stilke bladselleri, hakkede
1 laurbærblad
2 spsk. olivenolie
2 spsk. worcestershiresauce
1½ dl appelsinjuice
1 rød chili, uden kerner og finthakket

Sådan gør du:

Skær kyllingen igennem fra ryggen, men ikke igennem brystbenet og bred den ud med brystet opad ved at trykke på brystbenet.
Bland salt, peber, sennepspulver og timian og gnid kyllingen med det.
Læg den i et ovnfast fad.
Varm olien og sauter løg, hvidløg, bladselleri og laurbærblad ca. 5 minutter, uden at det tager farve.
Tilsæt worcestershiresauce, juice og chili.
Varm det igennem til væsken begynder at koge og hæld så blandingen over kyllingen i fadet.
Sæt fadet i en 180° varm ovn og lad kyllingen stege ca. 1½ time.

Udskriv opskrift