Mexicansk konfektkage (glutenfri)

Ingredienser:

300 g mørk chokolade 70%, hakket
125 g smør
6 æg, delt i blommer og hvider
1¾ dl farin
1 knsp. salt
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. chiliflager (vær obs. på stykren af chili)
Kornene af 1 stang vanilje

Sådan gør du:

Smelt chokoladen og smør i en lille gryde ved svag varme.
Pisk æggeblommerne godt med farin, salt, kanel, chiliflager og vaniljekorn.
Pisk hviderne til stift skum med en el-pisker.
Rør chokolademassen sammen med æggeblomme-blandingen.
Vend derpå forsigtigt de piskede æggehvider i med en dejskraber.
Fordel blandingen i en smurt springform (20 cm i diameter) og bag kagen 30-35 minutter.
Lad kagen køle lidt af i formen. Kagen er konfektagtig og spises bedst kold.
Kagen pyntes med sigtet flormelis og nydes med cremefraiche eller vaniljeis.

Udskriv opskrift