Pasta Bianco m/italiensk Cappa Picante

4 personer

Ingredienser:

400 g tynde De Cecco spaghetti
Salt
1 rødløg
1 rød frisk chili
4 fed hvidløg
En lille håndfuld bredbladet persille
1 økologisk citron
En lille håndfuld kapers
Ca. 100 g parmesanost, Parmigiano Reggiano fra Menu Italiano
16 skiver Coppa Picante fra Menu Italiano

Sådan gør du:

Start med at komme din spaghetti i spilkogende vand tilsat en smule salt. Hak rødløg, chili, hvidløg og persille fint, og kom det i en stor skål. Riv citronskal ned i skålen, og tilsæt kapers, saften fra en halv citron, og en masse friskrevet parmesanost. Rør blandingen sammen med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.

Hæld vandet fra pastaen, og rør den sammen med din blanding. Det gør ikke noget, at der kommer lidt kogevand med. Det får nemlig retten til at jævne bedre.

Når parmesanen er smeltet ind i pastaen, ruller du din frisklavede pastaret op med en stegegaffel og anretter den i en dyb tallerken. Hæld den resterende væde fra skålen over pastaen, og pynt med et par skiver Coppa Picante.

Velbekomme!

Udskriv opskrift