Kyllingebryst på lakridsrod

M/FRISK MYNTE & ABRIKOS, RØD TZATZIKI PÅ SKYR OG MASH AF KARTOFLER & URTER

4 personer

DET SKAL DU BRUGE:

4 stk kyllingebryster, deles i halve
8 stk lakridsrødder
1 bdt. mynte
10 stk tørret abrikoser
1 fed hvidløg
2 stk rødbeder
2 dl skyr
1 stk lime
4 stk store kartofler ala bagekartofler
2 spsk hasselnødder
1 tsk salvie
1 tsk basilikum
1 tsk persille

SÅDAN GØR DU:

De delte kyllingebryster sættes på en lakridsrod. Herefter hakkes mynte, hvidløg og abrikoser meget fint. Blandes og kommes over spydene. Bages 15 min. ved 180 grader, krydres med salt og peber.

Rødbederne skrælles og rives og blandes med skyr og krydres med salt og peber samt saft og skal af lime, det trækker rødt.

Kartoflerne koges og moses med en gaffel og der tilsættes nødder. Friske krydderurter på toppen.

Ekstra tilbehør: Snit et ½ spidskål i tynde strimler, vendes med lime, frisk hakket ingefær og honning.

Velbekomme!

Udskriv opskrift