Okseburger med salsa

4 personer

Ingredienser:

600 g hakket oksekød
75 g revet ost
1-2 fed hvidløg, finthakkede
1 tsk. stødt chili

Salsa:
500 g tomater, skåret i små tern
1 rødløg, finthakket
1 rød chili, uden kerner og finthakket
1 håndfuld koriander, groft hakket
Lidt limesaft
Ca. 2 stænk tabasco
Kværnet salt og peber

Dressing:
2 dl mayonnaise
1 fed hvidløg, knust
1½-2 tsk. røget paprika
½-1 tsk. stødt chili

Desuden:
8 skiver bacon, stegt sprødt
4-8 skiver ost
8 salatblade
4 burgerboller

Sådan gør du:

Salsa:bland alle ingredienserne – prøv at undlade at få alt for mange kerner og væde med fra tomaterne.
Lad salsaen trække lidt.
Dressing:rør alle ingredienserne sammen.
Bøffer:rør alle ingredienserne sammen.
Form fire bøffer, der steges eller grilles.
Læg osteskiverne på i slutningen af stegningen.
Saml burgeren med salat, bacon, bøf, dressing og salsa – eller server salsa og dressingen ved siden af i små glas.

Udskriv opskrift