Bagte fyldte svampe

(4-8 stk.)

Ingredienser:

4 store portobello svampe eller 8 mindre
2 skalotteløg, finthakkede
50 g smør
3 ansjos (fås på glas), finthakkede
1 fed hvidløg, presset
100 g brødkrumme, smuldret
2 spsk. hakket persille
½ spsk. timianblade
25 g pinjekerner
125 g mozzarella, afdryppet og delt i mindre stykker
Lidt olivenolie
Ca. 50 g parmesanost, revet

Sådan gør du:

Fjern stilkene fra svampene og hak dem.
Varm smør på en pande og sauter de hakkede stilke sammen med skalotteløg ca. 5 minutter, til det er blødt.
Tilsæt ansjoser og hvidløg og sauter ca. 3 minutter mere.
Tilsæt brødkrumme, persille, timianblade, pinjekerner og mozzarella og rør det godt sammen.
Pensl ydersiden på hver svamp med lidt olie og læg dem på en bageplade med lamelsiden opad.
Fordel fyldet på svampene og bage dem i en 220° varm ovn ca. 10 minutter, til de er bløde og let gyldne.

Vil du have bagt æblekage til dessert, så vær rar at kigge under ”Lørdag”.

Udskriv opskrift