Fiskesuppe med rodfrugter og kokosmælk

(4 personer)

Ingredienser:

500 g rodfrugter, fx persillerod, selleri, kartoffel, skåret i tern
2 porrer, i tynde skiver
Ca. 1 spsk. karry
Olivenolie til stegning
Ca. 1 l god fiskebouillon
1 dåse (400 ml) kokosmælk
500 g fiskefilet, fx laks, rødspætte, skåret i store tern
2 gulerødder, skåret i skiver
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Steg rodfrugter og porrer i karry og olie, i en gryde.
Tilsæt bouillon og bring det i kog.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre 15 minutter.
Tilsæt gulerødder (først nu, da de ellers giver en for sød smag til suppen).
Tilsæt fiskestykkerne og lad suppen simre ved svag varme ca. 10 minutter og smag den til med salt og peber.

Udskriv opskrift