Linsesalat m/bagte rødbeder (lun)

(4 personer)

Ingredienser:

400 g små nye rødbeder, skrubbede og skåret i kvarte
2 rosmarinkviste, bladene hakkes
2 spsk. olivenolie
Kværnet salt og peber
200 g grønne linser, fx Puy, skyllede
50 g fetaost, smuldret
Hakket persille til drys

Dressing:
2 spsk. hvid balsamicoeddike
6 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Vend rødbederne med hakket rosmarin, 2 spsk. olie, salt og peber og bag dem i en 200° varm ovn ca. 30 minutter, til de netop lige er møre.
Kog linserne møre efter anvisningen på posen, hæld vandet fra og hold linserne lune.
Rør eddike, olie, salt og peber sammen til en dressing.
Vend de lune linser med rødbederne og dryp dressingen over og drys med fetaost og pynt med persille.

Udskriv opskrift