Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon

(2 pers.)
Tilberedningstid: ca. 30 minutter

Det skal du bruge:

2 medaljoner af svinefilet, 2½ cm tykke, a ca 100 g
2 spsk olie
2 gulerødder
1 persillerod
1 fed hvidløg
4 dl hønse- eller kalvebouillon
1½ dl lyn couscous
100 g bønner
frisk estragon
salt og peber

Sådan gør du

Varm 1 spsk olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg.
Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes couscous. Sluk for varmen og lad det stå i ca. 5 minutter.
Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon.

Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber. Steg kødet på en grillpande eller en almindelig pande i 1 spsk olie.
Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.
Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side.

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 49%
Fedt 23%
1830 kJ = 435 kcal

Ca. 200 g frugt og grønt pr. person.

Udskriv opskrift