Rød-, hvid- & grønkålssalat

Ingredienser:

• 125 g rødkål
• 125 g hvidkål
• 125 g fennikel
• 50 g grønkål
• 50 g solsikkekerner
• 50 g græskarkerner
• 2 spsk. blå birkes
• 1 spsk. sennepsfrø
• 3-4 spsk. æblecidereddike
• 6-8 spsk. olivenolie
• 1 tsk. flydende honning
• Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Snit de tre kål og fennikel i papirtynde strimler og bland det sammen i en skål.
Rist solsikkekerner og græskarkerner på en tør pande ved middel varme, til kernerne tager en anelse farve – og rør i dem imens.
Bland kerner, birkes og sennepsfrø i salaten.
Pisk eddike, olie og honning sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Vend dressingen i og lad salaten trække lidt, før den serveres.

Udskriv opskrift