4 personer

Ingredienser

8 stk. syltede artiskokker fra Menu Italiano, delikatessen
1 stk. alm. løg
2 stk. røde peberfrugter
½ bdt. bladselleri
1 stor håndfuld sukkerærter
100 g stenfri oliven fra Del Mastro
En lille håndfuld bredbladet persille
Hvid balsamico fra Menu Italiano
Dalgaards olivenolie fra Daniel Letz
Salt
Peber

Sådan gør du

Start med af skære dine artiskokker, løg, peberfrugter og bladselleri i mindre stykker, og kom dem i en stor skål. Et lille fif er, at du skræller det yderste lag af din bladselleri med en tyndskræller. Så slipper du for den seje hinde i salaten. Tilføj de sprøde sukkerærter, stenfri oliven og en lille smule bredbladet persille, som du hakker fint.

Som det næste skal du tilføre salaten hvid balsamico og olivenolie. Du skal ikke være nærig med balsamicoen – der skal rigeligt i. Det gør nemlig salaten frisk og syrlig i smagen. Giv salaten lidt groft salt og en anelse friskkværnet peber, og vend til sidst alle ingredienserne sammen.

Salaten kan anrettes som et måltid i sig selv. Men den fungerer også fantastisk som supplement til grillet fisk eller fjerkræ.

Velbekomme!