4 personer

Ingredienser

4 stk. bagels fra Miss Bagel
350 g varmrøget laks fra fiskeafdelingen
2 store spsk. italiensk mascarpone fra Foresti
Grovkornet sennep fra Naturens Spisekammer
Kapers
Salt
Peber
½ hoved friséesalat

Sådan gør du

Du starter med at skære dine bagels igennem på langs og lægge dem med skæresiden nedad på en varm grill. Herefter skiller du den varmrøgede laks fra skindet, kommer kødet ned i en skål og tilsætter to store spiseskefulde mascarpone og en god teskefuld grovkornet sennep. Kom kapers, groft salt og friskkværnet peber op i skålen, og pisk ingredienserne sammen til en cremet konsistens, der stadigvæk er grov i strukturen. Husk at vende dine bagels fra tid til anden, så de ikke brænder på.

Når brødet er færdigt, smører du de sprøde bagels med et tykt lag lakserilette og kommer friséesalat på toppen af laksen. Det er vigtigt kun at bruge de inderste blade, der er lyse farven. De yderste bliver nemlig for bitre i smagen. Luk din bagel med den øverste del, og spis den direkte fra spækbrættet, suppleret af en iskold øl.

Velbekomme!