DET SKAL DU BRUGE

4 skiver Il Filone de Grano Duro
4 håndfulde solmodne cherrytomater
Dalgaard olivenolie fra Daniel Letz
Salt
Peber
2 gode bøffelmozzarella fra Luigi Guffanti
½ bundt basilikum fra Gourmet Collection

SÅDAN GØR DU

Skær dit durumbrød i skiver, efter du har tøet det op, og grill dem, til de er sprøde på begge sider. Mas ca. 20 cherrytomater med din tommelfinger i en stor skål, og tilføj ½ dl olivenolie, groft salt og friskkværnet peber. Skær din bøffelmozzarella over, og del den i store stykker med fingrene, inden du kommer dem op i skålen. Tilføj friske basilikumblade, og vend blandingen forsigtigt, så den porøse bøffelmozzarella forbliver i hele stykker.

Anret blandingen af solmodne tomater og bøffelmozzarella på de grillede durumbrød, og giv brødene et stænk af jomfruolivenolie. Så er de klar til servering.

Velbekomme!