Gulerodspostej

Ingredienser

1 kg gulerødder, rives groft
2 pastinakker, rives groft
2 løg, skåret i tern
Olivenolie til sautering og til fadet
¼ l mælk
4 æg
3 spsk. havregryn
3 spsk. mel
2 spsk. grønsagsbouillon, fx Herbamare, opløst i mælken
5 spsk. hakket persille
2 tsk. timian
1 fed hvidløg, finthakket
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Sauter alle gulerødder, pastinakker og løg i olivenolie i en gryde.
Tag gryden af varmen og tilsæt æg, mælk med opløst bouillon.
Rør postejfarsen lind og tilsæt havregryn og mel, til farsen ikke er våd længere.
Tilsæt timian, persille og hvidløg.
Fordel farsen i en let smurt form eller et tærtefad og bag postejen i en 200° varm ovn ca. 45 minutter.

Udskriv opskrift