4 personer

DET SKAL DU BRUGE

4 stk. majskylling brystfileter fra Gråsten Fjerkræ
Parmesanost, Parmigiano Reggiano fra Menu Italiano
4 skiver serranoskinke fra Prudencia
Dalgaard olivenolie fra Daniel Letz
4 store tomater
1 /2 bdt. salvie fra Gourmet Collection
Ca. 100 g stenfri oliven fra fra Del Mastro
2 fed hvidløg
Peber
Salt

SÅDAN GØR DU

Flæk kyllingebrystet på langs uden at skære det helt igennem. Fold brystet ud, og læg det ind i et stykke bagepapir. Bank herefter forsigtigt på bagepapiret, så brystet flader ud – du kan for eksempel bruge en lille gryde. Fjern bagepapiret, og riv en god portion parmesan ud over kyllingebrystet. Læg to stykker serranoskinke på brystet, så det dækker den friskrevne parmesan. Fold på ny bagepapiret over brystet og slå igen, så skinken hænger fast på brystet.

Kom en smule olivenolie på en varm pande, og læg kyllingebrystet på panden med skinkesiden nedad. Mens brystet steger, deler du tomaterne i halve på tværs. Hæld en smule olivenolie i en varm gryde, og læg tomaterne i gryden med de skårne sider nedad. Kom frisk salvie, oliven og et fintskåret hvidløg ned til tomaterne. Vend kyllingebrystet efter et par minutter, og giv det lidt friskkværnet peber samt en anelse groft salt. Vend tomaterne, så de også bliver stegt kort på ydersiden. Efter et par minutter på hver side er kyllingebrystet fast, når du trykker på det, og retten er klar til at blive anrettet.

Læg dit kyllingebryst på en tallerken, og anret tomaterne på siden. Kom salvie og oliven på brystet, og hæld til sidst en smule god olivenolie over retten.

Velbekomme!