Velkommen til Meny Hørsholm Fisk takeaway
Vi tilbyder lækre frisklavede fiskespecialiteter baseret på de bedste råvarer og produceret af vores egne kokke.
Meny Hørsholm fisk takeaway Efterår/Vinter 2024/2025
Retterne er lige til at gå til derhjemme, og der medfølger naturligvis tilberedningsvejledning, hvis retten kræver det.
Bestilles min. 2 dage før afhentning
Tlf. 27 46 54 46 eller mail: fisk@dalgaardsupermarked.dk eller i butikken
Canadisk hummer
Kog med salt, sukker og dild
Vægt: 550 – 600 g.
Dagpris.
Skaldyrsfad
Bestil vores skønne skaldyrsfad som består af:
(udvalget kan variere efter årstiderne)
– 1/2 kogt canadisk hummer
– 2 stk. argentinske vildt fangede rejer
– 2 stk. jomfruhummere
– 2 stk. kogte krabbeklør
– 4 stk. kogte krebs
– 8 stk. rosérejer
– 1 stk. stegt kammusling
– krabbesalat pyntet med ørredrogn
Skaldyrsfadet pyntes med dild, citroner og dressing
Pris pr. person dagspris
Skaldyrsfadet skal senest bestilles 2 dage før (senest
kl. 16.00) det skal bestilles på enten på telefon eller mail
Telefon: 27 46 54 46
Mail: fisk@dalgaardsupermarked.dk
Prøv også vores store udvalg af ovnklare retter
Fiskeafdelingen tilbyder hver uge – alle ugens dage – et udvalg af
skønne fiskeretter, som er lige til at tage med hjem og sætte i ovnen.
Fiskeret til 2 personer
kr. 149,-
De er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information på telefon: 27 46 54 46
Meny Hørsholm Catering åbningstider
Mandag – fredag
8:00 – 20:00
Lørdag og søndag
8:00 – 18:00
Kontakt Meny Hørsholm’s Catering
Send os en e-mail direkte her (klik her)
Skriftlig bestilling af catering min. 2 dage før afhentning.
Kontaktformular til Catering
Dalgaards Kundeklub
Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.
Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.