Dalgaard menu
– når det skal være
lækkert og nemt

Hver uge tilbereder vores dygtige kokke
en skøn 3 retters menu, lige til at tage
med og nyde hjemme.

Week-end Menu

Torsdag den 23. april og fredag den 24. april 2021
Kan afhentes torsdag efter kl. 16.00

 

Vores uddannede og innovative kokke tilbyder en lækker 3-retters menu, hvor alt er forberedt,
så det blot kræver få minutters arbejde hjemme i dit eget køkken.
Vi vedlægger naturligvis en tilberedningsvejledning.

 

Forret:
Cremet skaldyrssuppe
m/grillede grønne asparges, rimmet kulmule og krydderurter 

Hovedret:
Citronstegt kyllingebryst
m/rabarberkompot, bagt fennikel, asparges kartofler med dild og skysauce

Dessert:
Fragilité
m/friske bær

Pris pr. kuvert:
kr. 179,-

 

Vinmenu:
Hvidvin: Chardonnay Exc., Labouré-Roi, Frankrig

Rødvin: Grenache No3, Pays D’Oc,Frankrig

Pris: kr. 150,-

Eksklusiv vinmenu:

Hvidvin: Bourgogne, Macon Azé, Cave d’Aze, Frankrig

Rødvin: Côtes du Rhône Village, ’Valreas’, Clos Bellane, Frankrig 

pris: kr. 300,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalgaards Kundeklub

Som medlem modtager du løbende – på mail – vores Nyhedsbrev med information om nye og spændende produkter, specialtilbud, opskrifter, invitation til vin- og gourmetsmagninger og andre interessante events.

Persondata: Personoplysninger, som Dalgaard Supermarked modtager i forbindelse med cateringordrer, opbevares og slettes en måned efter at ordren er gennemført, af administrative årsager.