Thai- inspireret salat med spidskål, mynte og peanuts

Ingredienser

1 spidskål, uden den tykke stok, resten skæres i tynde strimler
1 agurk, deles på langs, kernerne fjernes og resten skæres i tern
100 g sukkerærter, deles på langs
1 lille rødløg, finthakket
1 rød chili, uden kerner og finthakket
1 håndfuld koriander, finthakket
1 håndfuld mynte, finthakket
50 g saltede peanuts
1 avocado, uden skal og sten
Saft af 1 lime
Kværnet salt og peber
Ca. ½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

Anret grønsager og urter på et dybt fad.

Blend avocado med limesaft, salt og peber.

Tilsæt olien i en tynd stråle, mens blenderen kører, indtil du har den ønskede konsistens.

Fordel dressingen over grønsagerne og drys med peanuts.

Udskriv opskrift