Æg i sennepssauce

(4 pers)

Ingredienser

8 æg, kogt 6 minutter i kogende vand
25 g smør
2 spsk. hvedemel
2 ½ dl sødmælk
1 spsk. fiskesennep
1 spsk. vand
1 lille bundt hakket dild + dild til pynt
Salt og peber
Stenbiderrogn til pynt

Fremgangsmåde

Varm smørret i en gryde, kom melet i og rør godt rundt et par minutter.

Hæld mælk i lidt ad gangen, og lad saucen koge igennem.

Tag saucen væk fra varmen.

Rør sennep og vand sammen og kom det i saucen.
Kom hakket dild i og smag til med salt og peber.
Juster eventuelt saucens konsistens med mere mælk.

Kom saucen i et fad, læg halverede æg i og pynt med dild og stenbiderrogn.

Serveres med ristet rugbrød.
Retten kan også portionsanrettes.

Udskriv opskrift